>>
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Bolton Gardens

London More info
X

Refurbishment of a Chelsea apartment provides a modern single family home. The apartment was laid out as two large proportioned rooms on one side of a corridor with small dimly lit rooms on the other.

The existing Victorian proportions and detailing of the large Reception room were retained whilst interconnecting spaces were created throughout to provide a cohesive home. New insertions/modern elements were sensitively designed allowing the old and new features to be in harmony with each other.

Emphasis on natural materials such as English oak, French limestone and Italian Carrara marble is complemented by the striking use of colour and contemporary furniture designed to suit each space.

- Photography: Winfried Heinz/ Judith Wilson